Taattua laatua oikeaan hintaan

Tervetuloa tutustumaan Goodride renkaisiin!

Goodride Safety

Vannetukun takuu Goodride-merkkisille henkilöautojen renkaille

Goodride-renkaat on kehitetty kestämään ajamista vaativissa ja vaihtelevissa oloissa; uraisilla teillä ja yllättävästikin muuttuvissa keleissä. Goodride-renkaat ovat rakenteiltaan lujia eivätkä rikkoudu normaalikäytössä. Vannetukku.fi myöntää maahantuomilleen Goodride–renkaille laajennetun takuun eli GOODRIDE SAFETY -turvan. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti ajokelvottomaksi, kuluttaja saa vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen. Maksat vain ennen vauriota kuluttamasi osuuden.

GOODRIDE SAFETY -turvan tärkeimmät edellytykset ja rajoitukset:

Rengas on asennettu asianmukaisesti STRO rengasnormin sallimalle vanteelle. GOODRIDE SAFETY -turva ei kata asennettaessa syntyneitä vaurioita. Rengasta ei ole ylikuormitettu ja siinä on käytetty autonvalmistajan suosittelemaa ilmanpainetta. Rengasta on käytetty normaaleissa olosuhteissa. Autourheilu, hälytysajoneuvokäyttö tai niihin rinnastettava toiminta on rajattu Goodride Safety –turvan ulkopuolelle. GOODRIDE SAFETY -turva on voimassa neljän (4) mm:n urasyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden renkaan ostohetkestä ja on ajoneuvokohtainen. Ilkivalta tai varkaus eivät kuulu GOODRIDE SAFETY -turvan piiriin. GOODRIDE SAFETY -turva ei kata rengasrikon yhteydessä mahdollisesti rikkoutunutta vannetta tai muita välittömiä tai välillisiä vahinkoja.

 

Miten toimia kun vahinko sattuu?

Mikäli olet ostanut Goodride-renkaan jälleenmyyjältä, ota yhteyttä kyseiseen liikkeeseen. Jos olet tilannut Goodride-renkaan vannetukku.fi -nettikaupasta, tuo tai lähetä vioittunut Goodride-merkkinen rengas Vannetukkuun ja ilmoita ostajan nimi. Kun GOODRIDE SAFETY –turvan ehdot täyttyvät, vannetukku.fi toimittaa uuden Goodride-tuotteen rikkoutuneen tilalle. Maksat vain ennen vauriota kuluttamasi osuuden renkaasta. Rahdit eivät kuulu GOODRIDE SAFETY -turvaan. Mikäli kyseistä mallia tai kokoa ei ole sillä hetkellä varastossa, korvaus suoritetaan rahana ostotositteen mukaisella hinnalla. GOODRIDE SAFETY –turva koskee vain vannetukku.fi:n maahantuomia renkaita. GOODRIDE SAFETY –TURVA päättyy renkaan kuluttua 4 mm urasyvyyteen saakka. Käyttö lasketaan kuitenkin 2 mm urasyvyyden ja alkuperäisen urasyvyyden erotuksesta. GOODRIDE SAFETY -turva on voimassa vuoden ostohetkestä.